O STADLER FORM

Razvijamo elegantne in uporabne gospodinjske aparate. S strastjo delamo na inovativnih rešitvah za gospodinjstva. Osredotočamo se na izboljšanje zraka in klime v prostoru. Bivalne prostore opremljamo s čudovitimi in na pogled privlačnimi napravami. Kadar gre za obliko, delovanje in enostavnost rokovanja, sodijo naše naprave med najboljše in so uporabni sostanovalci našim kupcem.

Izboljšujemo vaš zrak

Ustanovitev
Podjetje Stadler Form Aktiengesellschaft je ustanovil Martin Stadler v Zugu septembra 1998. Martin Stadler si je želel kupiti vlažilnik zraka, vendar pa ni našel takega, ki bi mu bil estetsko ustrezen in bi izpolnjeval njegove postavljene tehnične zahteve. Brez nadaljnjega obotavljanja se je zato odločil, da bo tako napravo razvil kar sam.

Fred – dviga paro
Martin Stadler je lansiral vlažilnik zraka Fred jeseni 1999 – in to z velikim uspehom. Njegovo edinstveno obliko, ki je še dandanes deležna velike pozornosti in velja za nekaj posebnega, mu je podaril Matti Walker. V zelo kratkem času je Fredu uspelo očarati številne kupce v Švici in Zahodni Evropi.

Oskar – ekonomičen
Leta 2008 je Stadler Form razvil vlažilnik zraka z nizko porabo energije in edinstvene oblike. Zgodba o uspehu se je nadaljevala z lansiranjem uparjalnika Oskar: zahvaljujoč brezčasnemu dizajnu, intuitivnemu rokovanju ter tihemu in energijsko varčnemu delovanju je ta vlažilnik zraka v obliki kocke kmalu postal najbolj priljubljen v množici in zmagovalec testov med potrošniki v Švici (»Kassensturzsieger«).

3 nagrade red dot design award
Stadler Form je na znamenitem tekmovanju za Red Dot Design Award prvič sodeloval leta 2013 in pobral kar 3 nagrade. Razvlažilnik Albert, ventilatorski grelnik Anna in vlažilnik zraka Oskar Big so bili za visoko kakovost dizajna nagrajeni z Red Dot Design Award.

Revolucionaren osvežilec prostora
Leta 2014 je ekipa Stadler Form predstavila tehnično revolucijo: po skoraj enem letu raziskav in razvoja je bil predstavljen inteligentni osvežilec prostora Lea. Lea je prvi osvežilec prostora, ki diskretno oddaja dišavo neposredno iz stekleničke dišave in je brez kablov zahvaljujoč vgrajeni bateriji za ponovno polnjenje. Ta posebna tehnologija je zaščitena s patentom.

Stadler_Form_Zgodovina_O_podjetju_2
Stadler_Form_Zgodovina_Foundation
Stadler_Form_Zgodovina_Fred
Stadler_Form_Zgodovina_Oskar
Stadler_Form_Zgodovina_reddotdesign
Stadler_Form_Zgodovina_Lea
previous arrow
next arrow