Zdravje in življenjski slog: zato je George junak dneva

Zdravje in življenjski slog: zato je George junak dneva

Stadler Form predstavlja svoj vlažilnik zraka s funkcijo čiščenja zraka za hladne dni

Ko začne temperatura zunaj padati, se v zaprtih prostorih znova pojavijo zdravstvene težave. Razdraženo grlo, zategnjena suha koža in solzne oči so najpogostejši znaki, da je zrak presuh. Ravno v tem času se izkaže George iz Stadler forma. Zrak v prostoru bo takoj čistejši in hkrati optimalno navlažen. Dejstvo, da je kakovosten zrak koristen za kožo in bo ščitil tudi naše najljubše pohištvo, je tudi pravi insajderski nasvet za življenjski slog!

George iz Stadler Forma je je enostavno potrebno imeti v zimski sezoni

Ko boste novega sostanovalca spoznali, boste hitro cenili, kaj lahko stori. George ni koristen le za zdravje, ampak tudi za življenjski slog: lahko bistveno izboljša lepotno rutino in pogoje v domu.

George kot lepotni pripomoček: Čist, pravilno navlažen zrak je najboljša osnova za zdravo kožo pozimi. Zahvaljujoč vlažilniku in čistilniku zraka George iz podjetja Stadler Form, neprijetni občutki zategovanja in suhosti kože ne bodo imeli nobene možnosti več, koža pa bo v popolnem stanju za nadaljnje lepotne tretmaje. V posodo z dišečim oljem dodajte eterična olja in prostor bo napolnjen z vašim najljubšim vonjem. Tako lahko George ustvari tudi atmosfersko oazo dobrega počutja.

George kot koristen pripomoček za dom: »Les je živo bitje« je nekaj, kar velikokrat slišimo. George iz Stadler Form lahko zaščiti naravne materiale pred škodo, ki lahko nastane, če je zrak presuh. Najljubše kose pohištva bo varoval pred nevšečnim zabarvanjem in preprečil, da bi nastale razpoke. Zaradi njegovega elegantnega videza je vlažilnik in čistilnik zraka George obenem tudi dizajnerski predmet. Zasnoval ga je švicarski oblikovalec izdelkov Matti Walker, leta 2019 pa je George osvojil evropsko nagrado za oblikovanje izdelkov ( European Product Design Award).

Kako George iz Stadler Forma deluje

Vlažilnik in čistilnik zraka George iz podjetja Stadler Form je prava elektrarna. Ne samo, da je izboljševalec zraka močan, temveč je tudi zelo varčen pri porabi električne energije.

Vsestransko – talentiran: George je izjemno močan in bo zraku dodal do 400 ml vode na uro, kar zagotavlja idealno vlažnost v prostorih do 60 m2. Pametni sostanovalec bo hkrati prečistil zrak tako, da bo v 30 minutah odstranil 66,7% delcev velikosti od 0,3 do 15 mikrometrov. Tako se lahko vedno počutite udobno in enostavno dihate. Majhna novost za vsakodnevno rutino: vodno podlago in paket diskov enostavno očistite v  pomivalnem stroju.

Samodejni način: George ima vgrajen vlagomer, tako da se bo vprimeru, da vlaga v prostoru pade pod ali se dvigne nad želeno raven, samodejno vklopil in izklopil. George bo intuitivno preklapljal med nivoji vlaženja, da bo dosegel želeno vlažnost zraka. Konkretno, George bo deloval na najvišji ravni le, če bo za znatno izboljšanje kakovosti zraka potrebna visoka raven moči. V nasprotnem primeru bo deloval na najnižji ravni, da bo čim bolj učinkovito vzdrževal optimalno vlažnost. To je tisto, zaradi česar mu pravimo učinkovita elektrarna.

Vlažilnik in čistilnik zraka George iz podjetja Stadler Form je na voljo v izbranih specializiranih trgovinah in na www.stadlerform.si. Za dodatne informacije pokličite 059 047 042 ali nam pišite na narocila@ebull.si.