Velik in varčen vlažilnik zraka

Ekonomični Oskar Big ima sedaj svojega velikega brata!

Zahvaljujoč svoji V4 tehnologiji filtrov je ta močni vlažilnik idealna izbira za prostore velikosti do 100 m2. Oskar Big je eden od največjih v svojem razredu, saj kapaciteta njegove posode za vodo znaša kar 6 litrov. Funkcija opomnika vas opomni na zamenjavo filtra, delovanje pa je zaradi možnosti izbire nočnega načina zelo neopazno. Je zelo ekonomičen, saj njegova maksimalna poraba energije znaša le 32 W!

  • Primeren za prostore do 100 m² *
  • Nizka poraba električne energije od 8 Watt
  • Primeren za oddajanje dišave

Optimalna vlažnost je pomembna za vaše zdravje in dobro počutje. Če je zrak preveč suh, vlažilniki poskrbijo za boljšo kakovost zraka v prostoru.

Za bivalne in poslovne prostore se kot prijetna in primerna vlažnost zraka šteje relativna vlažnost v razponu od 40 – 60%, še posebej med ogrevanje v zimskem času, ko lahko vlaga v prostoru pade pod 30 %. Za merjenje vlažnosti lahko uporabite higrometre ( kot npr. Stadler Form Selina ). Tipične motnje v počutja zaradi presuhega zraka so suha koža in oči, vneto grlo, glavobol in zmanjšana zmogljivost.  

Izbirate lahko med štirimi različnimi sistemi vlažilnikov: uparjalniki, izparilniki, pralniki zraka in razpršilniki zraka. Stadler Form v svojem naboru ponuja vse naštete tehnologij vlaženja. Zagotovite si optimalno vlago zraka in uživajte v zdravem okolju.