Stadler Form predstavlja 3D ventilator Leo s širokim dosegom 8 metrov

Stadler Form predstavlja 3D ventilator Leo s širokim dosegom 8 metrov

Inovativna vsestranska osvežitev in moden videz žarometov

Ko se zunaj temperature dvignejo in v zaprtih prostorih postaja vse bolj toplo, je kmalu vse, o čemer lahko pomislite, le hladen vetrič. 15. aprila je Stadler Form – znamka, znana po inteligentnih zračnih rešitvah – predstavila nov izdelek: ventilator Leo je videti kot sodoben žaromet, njegovo inovativno 3D nihanje pa zagotavlja popolno osvežitev vse naokrog.

Nova izkušnja 3D kroženja zraka

Leo iz Stadler Forma ustvarja osvežilen veter v prostoru ne le vodoravno, ampak tudi navpično, s svojimi inovativnim 3D osciliranjem pa zagotavlja tridimenzionalno vsestransko osvežitev.

Leo z dosegom vetra do 8 metrov lahko osveži vse v sobi in nudi tudi optimalno hlajenje za športne dejavnosti. Izbirate lahko med štirimi različnimi nastavitvami hitrosti – in jih lahko enostavno nastavite s praktičnim daljinskim upravljalnikom, ki je magnetno pritrjen na ventilator. Izberete lahko tudi, kako daleč naj Leo zaniha v desno ali levo, saj ima tri posamezne nastavitve kota: 60 °, 90 ° ali 180 °. Manjši kot izberete, pogosteje bo del sobe ali določena oseba doživel veter, ki ga ustvari Leo. V najvišjem položaju simulira močne sunke vetra, tako da si lahko, če zaprete oči, predstavljate, da ležite nekje na plaži. Lahko pa med izvajanjem vaj joge, na primer, uživate v osvežilnem vetriču. 1-7-urni časovnik vam omogoča, da se odločite, kako dolgo želite, da Leo zagotavlja osvežitev v prostoru.

Švicarski oblikovalski objekt je resnično privlači poglede

Takoj, ko je Leo iz Stadler Form našel mesto zase, je s svojim stilskim zaupanjem takoj postal cenjen pomemben član družine in tiho osvežuje proctor z vetrom, ki ga proizvaja, v vse smeri.

Edinstven dizajn 3D ventilatorja je videti kot sodoben žaromet, praktičen ročaj za nošenje iz umetnega usnja pa olajša njegovo prenašanje po prostoru. Leo je oblikoval švicarski oblikovalski duo Bernhard & Burkard v partnerstvu s podjetjem Stadler Form.

Več o 3D ventilatorju Leo lahko najdete na spodnji povezavi: https://stadlerform.si/izdelek/leo/