Prijetno in toplo

Prijetno in toplo

Stadler Form predstavlja elegantna ventilatorska grelnika Sam in Sam little

Na začetku sezone centralno ogrevanje pogosto še ni vključeno, notranji prostori pa niso dovolj ogreti glede na zunanje temperature. Naše roke in noge so običajno prvi deli našega telesa, ki občutijo mraz. Ventilatorski grelniki ponujajo preprosto in hitro rešitev, ki zagotavlja udobno toploto točno tam, kjer jo potrebujete. Sam navdušuje z Wi-Fi povezljivostjo in digitalnim termostatom, Sam little pa s svojo tanko zasnovo.

Stadler Form je v sodelovanju s švicarskim produktnim oblikovalcem Mattijem Walkerjem razvil dva ventilatorska grelnika, ki ne le izpolnjujeta vse tehnične zahteve, ampak sta tudi brezčasna paša za oči. S svojim modernim dizajnom se bodo novi sostanovalci zlili z vsakim notranjim ambientom.

Sam: natančen in pameten

Prostori, v katerih sedite dlje časa, se lahko hitro ohladijo. Kadar centralno ogrevanje ne zadošča, lahko za prijetno sobno temperaturo poskrbi ventilatorski grelnik. Sam je ventilatorski grelnik za visoko natančno ogrevanje. Zahvaljujoč tehnologiji Adaptive Heat™ neodvisno nadzoruje toplotno moč, hitro doseže želeno temperaturo in jo nato samodejno vzdržuje. Samova ključna lastnost? Zaradi njegove Wi-Fi funkcije ga je mogoče nadzorovati od kjerkoli. Ne glede na to, ali se udobno sproščate na domačem kavču ali pa ste še vedno na poti in želite predgreti dnevno sobo. Sam ima na izbiro štiri nastavitve moči, da se lahko prilagaja individualnim zahtevam in zagotavlja toploto tam, kjer je potrebna.

Sam little: prostorsko varčen in energetsko učinkovit

V manjših prostorih do 20 m2 ima Sam little iz Stadler Forma dve nastavitvi moči za ustvarjanje prijetno toplega vzdušja. Morda boste potrebovali več toplote v otroški sobi ali na previjalni mizi, da bo vašim malčkom toplo. Zahvaljujoč tanki zasnovi in ​​kompaktni velikosti je Sam little še posebej prostorsko varčen. Želeno temperaturo lahko enostavno nastavite z vrtljivim regulatorjem.

Generalni direktor Stadler Form Martin Stadler pojasnjuje

Zakaj sta Sam and Sam little tako posebna? 

»Poleg tehničnih zahtev – kot sta energijsko učinkovita zmogljivost in visoko natančno ogrevanje – ima pomembno vlogo tudi udobje. Dandanes mora biti grelec pameten in se mora prilagoditi individualnim potrebam. Zato smo v sodelovanju z oblikovalcem Mattijem Walkerjem razvili dva modela z različnimi lastnostmi. Sam je pametni ventilatorski grelec, opremljen s tehničnimi funkcijami, kot so upravljanje prek Wi-Fi-ja, digitalni termostat za natančno ogrevanje in neodvisen nadzor temperature zahvaljujoč njegovemu samodejnemu načinu. Manjši sostanovalec – Sam little – je kompakten in ga je mogoče prenašati iz ene sobe v drugo, zaradi česar je popoln tudi za manjše sobe.» 

Kako upravljate Sama in malega Sama? 

«Ventilator Sam ima digitalni termostat, ki je odgovoren za nastavitev temperature. Sam je mogoče enostavno in priročno upravljati s ploščo na dotik ali aplikacijo Stadler Form prek Wi-Fi. V samodejnem načinu AUTO bo nato za vse ostalo poskrbel samostojno. Sam little je opremljen z vgrajenim termostatom, tako da lahko individualno nastavite želeno temperaturo. Takoj, ko je dosežena ciljna temperatura, se oba ventilatorska grelnika samodejno izklopita. Če temperatura pade pod želeno raven, se ponovno vklopita.»

Kako varni so novi ventilatorski grelniki?

»Pri obeh novincih je varnost na prvem mestu. Modeli so opremljeni z zaščito pred nagibanjem in pregrevanjem, kar zagotavlja maksimalno varnost v vseh prostorih – tudi v otroških sobah.»  

Sam in Sam little sta na voljo na www.stadlerform.si  ter v izbranih specializiranih trgovinah in njihovih spletnih trgovinah.