1. Naročilo sprejeto Po oddaji naročila  prejme kupec prek elektronske pošte sporočilo, da je bilo njegovo naročilo sprejeto. Na tej stopnji ima kupec možnost, da v roku ene ure prekliče naročilo.
 
2. Naročilo potrjeno Če kupec naročila ne prekliče, gre naročilo v nadaljnjo obdelavo, med katero  ponudnik naročilo pregleda, preveri dobavljivost naročenih artiklov in naročilo potrdi oziroma ga, v primeru utemeljenega razloga zavrne. Ponudnik lahko za preverjanje podatkov ali zagotavljanja točnosti dostave pokliče kupca na njegovo kontaktno telefonsko številko. Ob potrditvi naročila ponudnik kupca po elektronski pošti obvesti tudi o predvidenem roku dostave. Pogodba o nakupu naročenih artiklov med kupcem in ponudnikom je na tej stopnji nepreklicno sklenjena. 

3. Blago odpremljeno Ponudnik v dogovorjenem roku blago pripravi, odpošlje in o tem po elektronski pošti obvesti kupca. Ponudnik v sporočilu kupca opozori tudi na pravila, ki veljajo pri morebitnem vračanju blaga, posreduje kontakt, na katerega se lahko kupec obrne v primeru zamude pri dostavi ter informacijo o tem, kam lahko naslovi svojo pritožbo. 

Pravica do odstopa od nakupa, vračilo blaga.
Kupec ima pravico, da v roku 30 dni od prevzema blaga podjetju na kontaktni e-naslov narocila@ebull.si sporoči,  da odstopa od pogodbe, ne da bi moral pri tem navesti razlog za svojo odločitev. Edini strošek, ki bremeni kupca v zvezi z odstopom od pogodbe, je strošek vračila blaga. Blago je potrebno vrniti prodajalcu najkasneje v roku 7 dni od oddanega sporočila o odstopu od pogodbe (nakupa). Od pogodbe lahko kupec odstopi tudi brez obvestila na elektronski naslov podjetja, in sicer tako, da v zgoraj navedenem roku vrne blago na sedež podjetja. 
Prejeto blago mora kupec vrniti nepoškodovano in v nespremenjeni količini, razen če je blago uničeno, pokvarjeno, izgubljeno ali se je njegova količina zmanjšala, ne da bi bil za to kriv kupec. Za sporočilo o odstopu od pogodbe šteje tudi zgolj vrnitev prejetega blaga v roku, ki je določen za odstop pogodbe.

Vračilo vplačil bo izvedeno takoj, ko bo to mogoče, najkasneje v roku 5 delovnih dni od prejema vrnjenega blaga. Vračila vplačil se nakažejo na TRR kupca.