MULTITALENT BEN – PRAVI UŽITEK ZA VAŠA ČUTILA

MULTITALENT BEN – PRAVI UŽITEK ZA VAŠA ČUTILA

Stadler Form predstavlja vlažilnik zraka 3-v-1 Ben

Dnevi postajajo krajši, noči pa vse hladnejše. Jeseni in pozimi še bolj hrepenimo po udobnem domu. Tudi če nimate kamina, lahko ta inovativni izdelek podjetja Stadler Form ustvari prijetno vzdušje odprtega ognja v vaši dnevni sobi. Stadler Form – blagovna znamka za inteligentne zračne rešitve – 26. oktobra lansira eleganten vlažilec zraka Ben. S svojo jantarno lučjo talent 3-v-1 ne ustvarja le prijetnega ambienta, ampak hkrati vlaži in odišavi zrak v zaprtih prostorih.

Udobno se namestite, globoko vdihnite in se počutite odlično: z Benom lahko storite prav to. Njegova večnamenskost lahko v trenutku spremeni vsak dom v oazo dobrega počutja.

Ali je vklop centralnega ogrevanja posušil zrak? Ni problema: Benova fina meglica bo ustvarila potrebno vlažnost. Nasvet za ljubitelje eteričnih olj: če želite, lahko Benu dodate eterična olja, da bo oddajal nežno dišavo in ustvaril prijetno vzdušje, prostor pa napolnil s prijetno toplo svetlobo v barvi jantarja, brez uporabe sveč.

Z Benom je Stadler Form ustvaril 3 talente v 1 in ta tehnična inovacija bo predstavljena jeseni 2021: vlažilnik zraka, razpršilnik dišav in učinek kamina v enem – pravi užitek za vaše čute.

Izberite pravo lokacijo v prostoru, da boste kar najbolje izkoristili dišeč utripajoč plamen. Zahvaljujoč njegovi priročni velikosti lahko Bena po želji premikate kadar koli želite.

Da bo multitalentiran Ben lahko pokazal svoje tri sposobnosti, ga je potrebno najprej napolniti z vodo, ki ji lahko po želji dodamo nekaj kapljic eteričnega olja. Stadler Form ponuja pet naravnih mešanic olj, med katerimi lahko izbirate: Recharge, Relief, Refresh, Relax in Revive.

Prijetna aroma se tiho oddaja v prostor kot fina meglica, medtem ko Amber LightTM (svetloba v barvi jantarja) proizvaja izjemno realističen utripajoč plamen, brez nevarnosti požara ali saj, zaradi katerih bi vas lahko skrbelo. Prav tako lahko brezstopenjsko prilagajate intenzivnost od nežnega plamena do majhnega odprtega ognja. Posebej praktično: 2,5-litrski odstranljiv rezervoar za vodo lahko dopolnite med uporabo naprave.

Učinek plamena in osvetljen indikator nivoja vode je mogoče zatemniti ali popolnoma izklopiti, tako si lahko brez motenj zagotovite tudi zaslužen dober spanec. Naj torej Ben vsak dan spremeni vaš dom v prostor za sprostitev..

Vsestarnski Ben iz Stadler Forma je na voljo od 26. oktobra 2021 na www.stadlerform.si ter v izbranih specializiranih trgovinah in njihovih spletnih trgovinah.

100% naravna eterična olja, izdelana v Švici, lahko kupite posebej.

Za vse dodatne informacije smo vam z veseljem na voljo: https://stadlerform.si/kontakt/ | +386 (0)59 047 040