Kako do prijetno osvežujočega zraka v zaprtih prostorih tudi pozimi?

Kako do prijetno osvežujočega zraka v zaprtih prostorih tudi pozimi?

Pozimi je zračenje zaprtih prostorov prava mora. Zaradi megle, ki k tlom vztrajno pritiska vse nečistoče iz okolja, med katerimi sta najpogostejša dim in izpušni plini, se lahko, s še tako skrbno izbranim  trenutkom odpiranja oken, v prostor spusti polno nečistoč in smradu iz okolice, kar še dodatno obremeni  zrak  v prostoru.

Te neprijetne vonjave lahko do določene mere prekrijejo  dišeče sveče, vendar pa  običajne sveče z gorenjem samim še  dodatno obremenjujejo zrak s strupenim dimom polnim kemikalij in toksinov kot so različne  sintetične barve, parafin, paraben in stearin. Velikokrat so sveče tudi vzrok požarov v domovih, zato je pri njihovi uporabi potrebna stalna pozornost.  

Druga, veliko bolj sproščena in elegantna možnost za zagotavljanje prijetno osveženega  zraka  v zaprtih prostorih so osvežici zraka. Tudi ti, tako kot sveče, pričarajo prijetno sproščeno, lahko  pa tudi romantično, vzdušje.  Njihova uporaba je enostavna, hkrati pa s svojo dovršeno obliko  prijetno polepšajo prostor. Poleg tega so ognjevarni in v zrak ne oddajajo toksinov in kemikalij.

Poznamo osvežilnike  velikih in večjih prostorov, prav tako neprecenljivi so tudi osvežilnimi omar in garderobnih omar, ki poskrbijo za prijetno svež  vonj v omarah in oblačil v njih. V nadaljevanju vam prestavljamo  različne vrste osvežilnikov zraka, med katerimi lahko izberete primernega za vaš dom. Verjamemo, da bo postal nepogrešljiv del vašega doma.