GLAMUROZEN OSVEŽILNIK PROSTORA

Eleganten in edinstven osvežilnik prostora Zoe.

V vsak prostor  vdihne občutek glamurja in ustvari trenutke dobrega počutja in vnese pozitivno energijo!

Osvežilnik prostora z Amber Light ™  (svetloba v barvi jantarja) ustvarja čarobno prijetno vzdušje v prostoru. Hladno meglico obarva s svetlobo v barvi jantarja, ki ustvarja glamurozen videz plamena in topline. Bronast, varljivo pristen plamen spremeni prostor v oazo dobrega počutja. Ta tihi in energetsko učinkovit osvežilnik prostora uporablja ultrazvočno tehnologijo za oddajanje hladne meglice in optimalno razpršitev  eteričnih olj v prostor, kadar koli si to zaželite – do 10 ur z enim polnjenjem.

Zoe je zmagovalka v vseh pogledih: njeni atributi vključujejo funkcije kot so povezava USB za mobilno uporabo in adapter za domačo uporabo ter samodejni izklop. Če želite zagotoviti, da vaš zasluženi nočni počitek ne bo moten, lahko zatemnite ambientni Amber LightTM ( svetlobo v barvi jantarja) ali ga popolnoma izklopite. Zoe ima najraje eterična oljarazličnih vonjav iz njene lastne družine iz lokalno nabranih rastlin v Švici.

Poskusite eterično olje RECHARGE, RELIEF, RELAX, REFRESH ali REVIVE in se sprostite ob dihanju prijetno osveženega zraka v vašem prostoru.