Dva koraka do optimalne notranje klime

Dva koraka do optimalne notranje klime

Higromeri, vlažilniki in pralniki zraka Stadler Form ponujajo pravo rešitev.

Jeseni se dnevi skrajšajo, temperature padejo in spet začnemo ogrevati prostore, kar hitro privede do suhega zraka v prostorih. Če je vlaga dlje časa prenizka, lahko to negativno vpliva na zdravje. Pojavijo se različne neprijetne težave: od težav s kožo in motenj spanja do zmanjšane koncentracije. Elegantna higromera Selina in Selina little iz Stadler Forma merita relativno vlažnost in signalizirata, ali je potrebno ukrepanje. Če je raven vlažnosti prenizka, inovativna vlažilnika Karl in Oskar ter pralnik zraka George poskrbijo za rešitev in zagotovijo optimalno klimo v prostoru.

1.korak: Natančno izmerite vlažnost s higromerom

Je zrak prevlažen ali presuh? Za določitev optimalne vrednosti občutek ni dovolj. Selina in Selina little, higromera iz Stadler Forma, uporabljata natančne senzorje za merjenje vlažnosti in temperature zraka – večji model Selina celo prikazuje čas. Pri optimalni vlažnosti od 40 % do 60 % higrometer pokažejo nasmejan obraz. Nesrečen obraz pa pomeni, da je zrak prevlažen ali presuh. Pozimi se slednje pojavlja še posebej pogosto. Takrat pridejo v poštev vlažilniki zraka Stadler Form in ustvarijo zdravo klimo v prostoru, da boste v hladni sezoni ostali fit in vitalni.

2. korak: Zagotovite zdravo vlažnost s pravim vlažilnikom zraka

Energijsko učinkovit duo Karl in Karl big

Za oba modela Karl in Karl big je značilna visoka zmogljivost z zelo nizko porabo energije. Zahvaljujoč moderni tekstilni prevleki v antracitni barvi in ​​privlačnemu dizajnu ju je mogoče vključiti v vsak interier. Te lastnosti so bile leta 2023 nagrajene z nagrado Red Dot »Best of the Best« (Rdeča pika  »najboljše med najboljšimi«). Karl in Karl big v hipu zagotovita optimalno vlažnost tudi v velikih prostorih do 100 m2, Karl big celo v prostorih do 150 m2. V samodejnem načinu Karl in Karl big samodejno uravnavata željeno stopnjo vlaženja. Še posebej praktično: vse funkcije je mogoče upravljati prek aplikacije na pametnem telefonu.

Tihi Oskar trio

Vlažilniki zraka Oskar trio znamke Stadler Form, ki tako kot Karla delujejo po principu izhlapevanja, poskrbijo, da se tako mladi kot starejši počutijo vitalne in zdrave. Trije Oskarji so opremljeni z nočnim načinom delovanja z LED zatemnitvijo in delujejo tiho, zato so še posebej primerni za spalnice in otroške sobe. Oskar little je nastavljiv z dvema stopnjama moči in je najbolj primeren za prostore do 30 m2. Pri Oskar in Oskar big lahko želeno vlažnost nastavite na samodejno delovanj. Medtem ko je Oskar primeren za prostore do 50 m2, je Oskar big s svojimi 4 stopnjami moči idealen za velike prostore do 100 m2. Brezčasen dizajn tria je prava paša za oči in ga je mogoče vključiti v vsak interier.

3-v-1 talent George

George je kot pralnik zraka kombinacija vlažilnika in čistilnik zraka, kar je še posebej koristno za alergike. Zagotavlja optimalno vlažnost in hkrati čist zrak, saj se najmanjši delci in neprijetne vonjave filtrirajo skozi njegove diske, ki se vrtijo v vodi. Še en vrhunec je njegova dišavna posoda. Enostavno dodajte nekaj kapljic eteričnega olja v posodo in vaša najljubša dišava bo v prostoru poskrbela za prijetno vzdušje.

Higromera Selina, Selina little, vlažilniki Karl, Karl big, Oskar, Oskar little, Oskar big in pralnik zraka George iz Stadler Forma so na voljo na www.stadlerform.si  ter v izbranih specializiranih trgovinah in njihovih spletnih trgovinah.