Čist zrak med pandemijo koronavirusa – uporabite pralnik zraka!

Čist zrak med pandemijo koronavirusa – uporabite pralnik zraka!

Med pandemijo koronavirusa smo veliko doma, kar je dobro in razumno. Zato je zelo pomembno, da vzdržujemo čim boljšo kakovost zraka doma in tako ostanemo zdravi. Priporočamo uporabo čistilnika zraka, da ohranite zrak čist, in vlažilca, da ohranjate zdravo stopnjo vlažnosti. Toda kaj storiti, če ne želite imeti dveh aparatov doma?

Si predstavljate napravo, ki združuje vlažilnik in čistilnik zraka v enem? Na srečo že obstajajo in se imenujejo pralniki zraka.

Čisti zrak
Filtrira delce in slab vonj iz zraka z uporabo vode in filtra v obliki diska. Učinkovitost ni tako visoka kot pri čistilniku zraka, a kljub temu je zmogljivost čiščenja zelo dobra in pomaga pri odstranjevanju večjih delcev in slabih vonjav iz zraka.

Vlaži zrak
Za zdravo življenjsko okolje nastavite raven vlažnosti med 40 in 60% relativne vlažnosti. Pralnik zraka lahko to stori za vas, z vgrajenim vlagomerom pa poskrbi za ohranjanje zdrave stopnje vlažnosti v prostoru.

Pomembno je redno čiščenje!
Da bi pralnik zraka deloval varno in zdravo, je potrebno pralnik zraka očistiti vsaj enkrat na teden. Na primer George: res je enostavno, pladenj za vodo in čistilni disk lahko operete kar v pomivalnem stroju in George je ponovno pripravljen za ustvarjanje čistega zraka za vas.

Oglejte si naslednji spletni prispevek kot video.