2-in-1 Aroma difuzor in laterna za notranjo in zunanjo uporabo

2-in-1 Aroma difuzor in laterna za notranjo in zunanjo uporabo

Stadler Form predstavlja Sophie in Sophie little – inovativno in elegantno

Pomlad se je vrnila in z njo želja po uživanju na soncu  in pod zvezdnim nebom na balkonu ali vrtu. Stadler Form predstavlja dva aroma difuzorja, ki združujeta funkcijo difuzorja in laterne za notranjo in zunanjo uporabo: Sophie in Sophie little. Oba ustvarjata prave trenutke dobrega počutja in zagotavljata čudovite atmosferične večere  v vašem domu in okoli njega.

Stilska inovacija

Odišavljen prostor in prijetna igra svetlobe za notranjo in zunanjo uporabo? S Sophie je to mogoče. Inovacija podjetja Stadler Form ima neverjetno večnamenskost: je aroma difuzor in laterna obenem. Lahko jo premikamo, tako da je primerna tako za notranjo uporabo kot tudi  nepogrešljiva na terasi ali na vrtu. Stilsko dovršena oblika z elegantnim ročajem iz lesa bambusa  je prava paša za oči. Z uporabo ultrazvočne tehnologije se želena dišava tiho porazdeli kot fina meglica. Zahvaljujoč Amber LightTM Sophie ustvari atmosferski utripajoč plamen. Tako prefinjena dišeča meglica, proizvedena z ultrazvočno tehnologijo, tako enostavna uporaba: napravo napolnite z vodo, dodajte dve do tri kapljice eteričnega olja in uživajte. Izbirate lahko med različnimi naravnimi mešanicami eteričnih olj podjetja Stadler Form.

Generalni direktor Stadler Form Martin Stadler pojasnjuje

Zakaj je Sophie tako posebna?

“Sophie ni navaden aroma difuzor, je tudi laterna obenem, zaradi česar je številka 1 za Stadler Form. Poleg tega je tudi vsestranska in enostavna za uporabo. Primerna je tako za notranjo kot zunanjo uporabo, s svojo funkcionalno zasnovo pa jo lahko enostavno prenašate, brez strahu, da bi se polila voda. Naprava se polni preko USB-C kabla in deluje do 11 ur z enim polnjenjem polnilne integrirane baterije. Med delovanjem je tiha in varčna z energijo. Na napravi je gumb za zatemnitev, s katerim lahko varčujete z energijo in po želji prilagodite jakost osvetlitve obarvane meglice.

Kakšne so prednosti aroma difuzorja za zunanjo uporabo?

“Svetloba  jantarne barve, ki jo proizvaja Amber LightTM , spremeni hladno meglico v dišečo obarvano meglico v videzu plamena. S primernim eteričnim oljem jo lahko uporabljamo tudi kot repelent za mrčes. Uporaba je zelo enostavna, najprej napolnite spodnji del  z vodo in nato neposredno v vodo dodajte dve do tri kapljice vašega najljubšega eteričnega olja. Vklopite  in že lahko uživate v čudovitem pomladnem večeru.”

Kako dolgo je trajal proces oblikovanja in katere izzive je bilo treba premagati?

“Razvoj tehnične inovacije je trajal dve leti v sodelovanju z našim švicarskim oblikovalcem Fabianom Zimmerlijem. Med postopkom je potekalo intenzivno razmišljanje o tem, kako bi lahko oblikovali aroma difuzor in laterno, 2 v 1, za notranjo in zunanjo uporabo. Za varno uporabo v pokritih zunanjih prostorih je potreben certifikat IP44, kar s seboj prinaša posebne tehnične zahteve. Sophie in Sophie little sta prvi napravi podjetja Stadler Form, ki imata certifikat za uporabo na prostem. S končnim rezultatom smo zelo zadovoljni in prepričani, da bosta absolutni hit poletja.”

Aroma difuzor Sophie iz Stadler Forma bo od 4. aprila 2023 na voljo v dveh velikostih v spletni trgovini www.stadlerform.si in v izbranih specializiranih trgovinah ter njihovih spletnih trgovinah.

Za vse dodatne informacije smo vam z veseljem na voljo: https://stadlerform.si/kontakt | +386 (0)59 047 040